Knivblokke – Knivbræt – Knivholder

Knivproducent Güde

Garanti for bedste pris

Hvis du finder en lavere pris (inkl. forsendelsesomkostninger) hos en anden forhandler, får du denne Güde-artikel til samme pris hos os.

Denne garanti er gyldig i op til 14 dage efter købet. Undtaget er særlige salg fra lagerlikvidationer, insolvens og auktioner.

Håndlavede knivblokke fra Güde-knivfabrikken

Knive af høj kvalitet bør ikke opbevares løst i en bestikskuffe. Knivene bliver hurtigere sløve, og der er stor risiko for skader. Det er bedst at bruge smukt formede og funktionelle knivblokke eller magnetiske knivtavler. Her tilbyder vi forskellige opbevaringsmuligheder, der passer til vores Güde-knive.

Plejeinstruktioner

Knivblokkenes træ bør af og til gnides med lidt olie. Det forhindrer, at træet bliver kedeligt. Det er bedst blot at bruge lidt olivenolie til dette. Hvis der har samlet sig støv i åbningerne i din knivblok, kan du fjerne det med en piberenser. 

Fine knive skal rengøres på samme måde, som de blev lavet: i hånden. I de fleste tilfælde er det tilstrækkeligt at tørre klingen af med en fugtig klud. Du skal sørge for, at kniven ikke står urenset i længere tid. Der findes madrester (f.eks. citroner), hvis syrer også kan angribe stål af høj kvalitet. Undgå at arbejde på kniven med ætsende eller slibende hjælpemidler. Knive af høj kvalitet bør aldrig vaskes i en opvaskemaskine eller lægges løst i en skuffe (risiko for skader!).

Smedede kokkeknive af højeste skarphed og funktionalitet.

Magnetleiste-Eiche
Güde Magnetleiste Eiche E095/40
RE001/32 Messerhalter Güde The Knife
RE001/32 Messerhalter Güde The Knife
Güde Messerblock Synchros 4-S000L