KNIVEN

Knivproducent Güde

THE KNIFE Fasseiche und Messerhalter Räuchereiche RE001/32
THE KNIFE Grenadill und Messerhalter Räuchereiche RE001/32
THE KNIFE Olive und Messerhalter Räuchereiche RE001/32

Garanti for bedste pris

Hvis du finder en lavere pris (inkl. forsendelsesomkostninger) hos en anden forhandler, får du denne Güde-artikel til samme pris hos os.

Denne garanti er gyldig i op til 14 dage efter købet. Undtaget er særlige salg fra lagerlikvidationer, insolvens og auktioner.

Håndsmedede kokkeknive THE KNIFE fra knivproducenten Güde

Allerede ved første øjekast bliver det klart, at THE KNIFE har relativt lidt at gøre med en konventionel kokkekniv. Det angiveligt korte skaft og den iøjnefaldende store klinge med den meget brede ryg – som kun findes på denne måde på en smedet kniv – leder snarere tankerne hen på et designobjekt.

Men når man først har arbejdet med THE KNIFE, ved man, at det ikke kun handler om betagende skønhed, men frem for alt om unik håndtering. Ligesom en professionel kok holder på en kokkekniv, holder du helt automatisk på KNIVEN. Tommelfinger og pegefinger danner et U og griber sikkert om bladet.

Langfingeren er bekvemt “parkeret” i den fint udformede bule for enden af bladet. Det holder tyngdepunktet perfekt inde i hånden og sikrer træthedsfrit arbejde.

Ingen overgang forstyrrer, alle linjer flyder. Det garanterer automatisk den korrekte grebsposition og en behagelig håndstøtte til enhver tid.

At lave mad med THE KNIFE er faktisk endnu smukkere end bare at se på det! 

Knivene er ishærdede og håndslebne. De må ikke komme i opvaskemaskinen.

Siden Karl Güdes grundlæggelse har bestikket været i familiens eje og ledes i dag af oldebarnet Dr. Karl Peter Born.

Smedede kokkeknive af højeste skarphed og funktionalitet.

Kochmesser geschmiedet
THE KNIFE Damast, Fasseiche, Olive, Grenadill