Fortrydelsesret for forbrugere

(En forbruger er enhver fysisk person, der indgår en juridisk transaktion til formål, der overvejende hverken er kommercielle eller selvstændige).

Afbestillingsregler

Fortrydelsesret

Du har ret til at annullere denne kontrakt inden for 30 dage uden at angive nogen grund.

Afbestillingsperioden er 30 dage fra datoen,

  • hvor De eller en af Dem udpeget tredjemand, som ikke er transportøren, har taget eller tager varerne i besiddelse, hvis De har bestilt en eller flere varer som en del af en samlet ordre, og disse er eller vil blive leveret samlet, eller
  • den dag, hvor du eller en af dig udpeget tredjemand, som ikke er transportøren, har taget de sidste varer i besiddelse eller har taget de sidste varer i besiddelse, hvis du har bestilt flere varer som en del af en samlet ordre, og disse leveres separat, eller
  • hvor du eller en af dig udpeget tredjemand, som ikke er transportøren, har overtaget den sidste delforsendelse eller det sidste stykke, hvis du har bestilt varer, der leveres i flere delforsendelser eller stykker, eller
  • hvor du eller en tredjepart udpeget af dig, som ikke er transportøren, har taget eller har taget de første varer i besiddelse, forudsat at du har indgået en kontrakt om regelmæssig levering af varer over en bestemt tidsperiode.

For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os (Holz-Jaeger UG (haftungsbeschränkt), Sodbruch 5, 51588 Nümbrecht, Tyskland, telefonnummer: 02293/907999, e-mailadresse: info@holz-jaeger.com) ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. et brev sendt med posten, e-mail) om din beslutning om at trække dig ud af denne kontrakt. Du kan bruge den vedhæftede model for fortrydelsesformular til dette formål, hvilket dog ikke er obligatorisk. Du kan også udfylde og indsende fortrydelsesformularen eller en anden klar erklæring elektronisk på vores hjemmeside https://werkzeug-garten.de/widerrufsbelehrung/. Hvis du gør brug af denne mulighed, vil vi straks sende dig en bekræftelse på modtagelsen af en sådan tilbagekaldelse (f.eks. via e-mail).

For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om udøvelse af fortrydelsesretten inden fortrydelsesfristens udløb.

Konsekvenser af tilbagekaldelse

Hvis du fortryder denne aftale, refunderer vi dig alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (med undtagelse af ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dag, hvor vi er blevet informeret om din beslutning om at fortryde denne aftale. Til denne tilbagebetaling bruger vi det samme betalingsmiddel, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt med dig; i intet tilfælde vil du blive opkrævet for denne tilbagebetaling.

Vi kan nægte tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varerne tilbage, eller indtil du har fremlagt bevis for, at du har returneret varerne, alt efter hvad der sker først.

Du skal returnere eller overdrage varerne til os med det samme og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dag, hvor du informerer os om annulleringen af denne kontrakt. Fristen er overholdt, hvis du afsender varen inden udløbet af de 30 dage.

Vi bærer omkostningerne ved returnering af varerne, hvis du bruger den returformular, vi har stillet til rådighed, og varerne returneres til os inden for Tyskland.

Hvis du sender varerne tilbage til os fra et andet land end Tyskland, skal du bære omkostningerne ved returforsendelsen. Omkostningerne ved at returnere varerne er meget varierende og afhænger af det land, du returnerer varerne fra, og pakkens størrelse og vægt. Du kan finde ud af, hvad en returforsendelse fra dit land koster, f.eks. via følgende link til logistikudbyderen GLS: https://gls-group.eu/

I tilfælde af en defekt eller forkert levering leverer vi altid en GLS-returlabel.

Du skal kun betale for eventuel forringelse af varens værdi, hvis denne forringelse skyldes håndtering af varen, som ikke er nødvendig for at afprøve varens kvalitet, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Eksempel på afbestillingsformular

(Hvis du ønsker at tilbagekalde kontrakten, bedes du udfylde og returnere denne formular).

– En

Holz-Jaeger UG (haftungsbeschränkt), Sodbruch 5, 51588 Nümbrecht, Tyskland, telefonnummer: 02293/907999, e-mailadresse: info@holz-jaeger.com

– Jeg/vi (*) fortryder herved den af mig/os (*) indgåede aftale om køb af følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Navn på forbruger(e)

– Adresse på forbruger(e)

– Forbrugerens underskrift (kun i tilfælde af anmeldelse på papir)

– Dato

___________
(*) Slet det, der ikke er relevant.