smedede håndspader – campingspader – håndgaffel fra Krumpholz 1799

Håndspader – Staudespader – Campingspader – Udendørsspader

De smedede håndspader fra Krumpholz er perfekte til mindre opgaver i bede og køkkenhave til deling af stauder eller til  plantning og omplantning af unge planter. Vores håndspader er smedet af kulstofstål og har askeskafter af høj kvalitet, så de er en sand fornøjelse at røre ved, se på og holde ud.
 
Vi har også spader til højre hånd til udendørs ferier.
 
Håndgaffel – flerårig gaffel
De smedede håndgafler fra Krumpholz er velegnede til mange opgaver i bede og køkkenhaver og til omplantning eller ompotting af planter. Vores håndgafler er smedet af kulstofstål og har skafter af ask i høj kvalitet, og de er en sand fornøjelse, når det gælder følelse, udseende og holdbarhed.
 
Vi har den rigtige håndspade eller håndgaffel til ethvert behov. Til gartnere og anlægsgartnere og til private gartnere med høje krav til deres haveredskaber.

Garanti for bedste pris

Hvis du finder en lavere pris (inkl. forsendelsesomkostninger) hos en anden forhandler, får du denne Krumpholz-artikel til samme pris hos os.

Denne garanti er gyldig i op til 14 dage efter købet. Undtaget er særlige salg fra lagerlikvidationer, insolvens og auktioner.