Spørgsmål og svar

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Det er relativt nemt at indsætte en hakke med et rundt øje.

Skaftet på en hakke med et rundt øje er altid konisk i formen. Det betyder, at der er en tyndere stængelstart og en tykkere stængelende.

Hakkehovedet skubbes over den tyndere side af skaftet op til den fortykkede ende af skaftet. For håndtag med borede huller til ophængning af hakken eller med indgraveringer skal hakkehovedet justeres 90 grader i forhold til indgraveringen/det borede hul. Det er et rent visuelt spørgsmål og ikke vigtigt for funktionen.

Den tykke ende af håndtaget slås derefter flere gange i lodret retning (fra top til bund) på en træplade eller bjælke. Ved at stoppe håndtaget brat, forbindes hakkehovedet positivt med træhåndtaget.

Tip: Hvis du derefter sænker stilkhovedet ned i vand i et par minutter, svulmer træet op, og hovedet sidder ekstra godt fast.

Placer økseskaftet på en træbjælke i en behagelig arbejdshøjde. Placer øksehovedets øje på skaftet. Hvis det er nødvendigt, kan du brække kanterne på den øverste ende af stilken lidt med en kniv, så det er lettere at sætte hovedet på.

Vend så øksen om, læg hovedet på bjælken, og slå skaftet lige ind med en træhammer, stykke for stykke, indtil det flugter med hovedets øje.

Når hovedet flugter med akslen, hamres trækilen i, og til sidst hamres fastgørelsesbøsningerne i. Fjern om nødvendigt fremspringende materiale fra trækilen.

Håndtagene i ask er stærke og elastiske. Stød dæmpes af træet, hvilket er skånsomt for leddene. Et fuldstændigt brud på askeskaftet er ret sjældent, men forekommer især, når træet tørrer ud. Så er der risiko for skader fra det ukontrollerede øksehoved. Askeskafter er lavet af det oprindelige asketræ og er billigere end skafter lavet af hickory.

Hickory er et nordamerikansk træ af valnøddeslægten. Træet er perfekt til kraftige håndtag. Det er stærkt, fleksibelt og elastisk og absorberer hårde stød godt. På grund af sine lange træfibre kan det modstå en betydeligt højere belastning end det allerede stabile asketræ. Hickoryhåndtag knækker næsten aldrig helt og giver derfor en sikkerhedsmæssig fordel i forhold til askehåndtag.

Som standard sender vi kun vores produkter med en følgeseddel. Vi kan til enhver tid sende dig en faktura via e-mail.

Du kan blot anmode om fakturaen via e-mail. For eksempel ved at svare på den ordrebekræftelse, du har modtaget.

Alternativt kan du også skrive direkte til os her. Indtast venligst dit efternavn, fornavn og adresse. Alternativt nummeret på følgesedlen.

info@holz-jaeger.com

Af databeskyttelseshensyn sender vi altid fakturaer til den e-mailadresse, der blev oplyst, da ordren blev afgivet.

Haveredskaber og skovredskaber med træhåndtag bør opbevares i tørre og uopvarmede rum, lader eller haveskure. Når de opbevares i opvarmede rum, tørrer stilken ud, mister sin elasticitet og knækker lettere, end når de opbevares korrekt.

Haveredskaber og skovudstyr skal rengøres for groft snavs efter brug. Fugtigt eller vådt værktøj skal tørres for at undgå rust. Smør bevægelige dele med ikke-harpiksholdig olie.

Solide metaldele bør gnides med linolie for bedre konservering inden vinteropbevaring. Behandl træhåndtag med linolie eller træolie, hvis det er nødvendigt.

Forsigtig: Klude vædet med linolie kan antændes, hvis de opbevares forkert. Det er bedst at skylle kludene med vand og sprede dem ud til tørre. Alternativt kan du opbevare servietterne i en glaskrukke med et forseglet låg.

Stil spørgsmål

    • Her kan du stille spørgsmål om vores produkter, checkout-processen, forsendelse, leveringstider, emballage, kundemenuen og alle spørgsmål vedrørende de produkter, vi tilbyder, og brugen af vores hjemmeside.

Få svar

    • Vi besvarer dine spørgsmål inden for 24 timer. Andre kunder kan også besvare dine spørgsmål.
    • Du vil modtage en e-mail, når der er svar på et spørgsmål, du har stillet. Du kan selvfølgelig nemt og enkelt afmelde dig disse meddelelser.
    • Vi sender kun så mange e-mails, som det er nødvendigt. Vi udsender ikke irriterende nyhedsbreve eller reklamemails.
    • Vi ser frem til dine første spørgsmål.

Spørgsmål & Svar

Der er ingen spørgsmål endnu

Stil et spørgsmål

Dit spørgsmål vil blive besvaret af os eller af andre kunder. Du vil modtage en e-mail, når dit spørgsmål er blevet besvaret.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Produktinnovationer 2024

Ny

Bedømmelser

78,95  inkl. moms

TOP Sælger

Robert-Klaas Havesaks

Gartnerens hofte fra Robert-Klaas

Bedømmelser

25,95  inkl. moms

inkl. moms

plus Forsendelsespris

inkl. moms

plus Forsendelsespris

inkl. moms

plus Forsendelsespris

Bedømmelser

27,95  inkl. moms

inkl. moms

plus Forsendelsespris

Bedømmelser

14,95  inkl. moms

inkl. moms

plus Forsendelsespris

Bedømmelser

18,95  inkl. moms

inkl. moms

plus Forsendelsespris

inkl. moms

plus Forsendelsespris

inkl. moms

plus Forsendelsespris

inkl. moms

plus Forsendelsespris

Du finder produkter til havearbejde og landskabspleje i følgende kategorier:

Hochwertige Produkte Haus und Garten

hus-og-have.com

Online shop fra Holz-Jaeger UG (haftungsbeschränkt)