Professionelle beskæresakse og grensakse fra de originale værktøjsmagere fra Löwe.

Original LÖWE er en nordtysk værktøjssmedje, der går tilbage til Walther Schröder, som opfandt amboltsaksen i 1923 og søgte patent på den. I dag ledes virksomheden af Randolph Schröder, barnebarn af Walther Schröder.

Original LÖWE er førende inden for amboltsakse af høj kvalitet. Disse giver en række fordele i forhold til de velkendte bypass-sakse. Med amboltsakse skærer klingen gennem det materiale, der skal klippes, i et trækkende snit. Det reducerer den kraft, der skal til for at skære.

Med en amboltsaks kan du også relativt nemt klippe gammelt eller meget hårdt træ eller tykkere grene. En grensaks klipper et tilsvarende stykke træ med færre kræfter end en bypass-saks. En anden fordel er, at den kan bruges af både højre- og venstrehåndede. Bypass-sakse er altid enhåndsbetjente og er generelt lavet til højrehåndede brugere.

Brugen af bypass-sakse er en fordel, når det gælder om at klippe blødt, fibrøst og grønt afklip rent og med så få mærker som muligt.

En almindelig fordom mod amboltsakse er bekymringen for, at bladet bliver sløvt ved modlejet, den såkaldte ambolt. Det er ikke muligt med LÖWE’s amboltsakse. Klingestålets hårdhed er fire gange så høj som amboltens hårdhed. Når du klipper med originale LÖWE amboltsakse, har bladets anslag mod ambolten ingen indflydelse på bladets skarphed. Klingens skarphed påvirkes kun af skærefrekvensen og det materiale, der skal skæres.

Den perfekte reservedelsforsyning og den enkle og billige udskiftning af dele til LÖWE-sakse er også en stor fordel. Vi tilbyder det komplette udvalg af reservedele til alle LÖWE havesakse, som vi tilbyder. Den mindste skrue, fjedre, knive, modlejer og håndtag. Du kan bestille alt direkte på vores LÖWE reservedelsside til en fordelagtig pris og overskueligt.

Det originale originale LÖWE-tilbehørsprogram til slibning af sekatører eller hylstre og klingebeskyttere afrunder sortimentet.

TOP Sælger – Löwe sekatører


Garanti for bedste pris

Hvis du finder en mere fordelagtig pris (inkl. forsendelsesomkostninger) hos en anden forhandler, vil du modtage denne Löwe-artikel fra os til den samme pris.

Denne garanti er gyldig i op til 14 dage efter købet. Undtaget er særlige salg fra lagerlikvidationer, insolvens og auktioner.

Ny

Bedømmelser

41,95  inkl. moms