Löwe Gartenscheren

LÖWE beskæresaks – almindeligt håndtag

LÖWE sekatører –

Håndtag til mindre hænder

LÖWE – Grensaks

Professionelle sekatører og grensakse fra de originale LÖWE-værktøjsmagere

Original LÖWE er en nordtysk værktøjssmedje, der går tilbage til Walther Schröder, som opfandt amboltsaksen i 1923 og søgte patent på den. I dag ledes virksomheden af Randolph Schröder, barnebarn af Walther Schröder.

Original LÖWE er førende inden for amboltbeskæresakse af høj kvalitet. Disse giver en række fordele i forhold til de velkendte bypass-sakse. Med amboltsakse skærer klingen gennem det materiale, der skal klippes, i et trækkende snit. Det reducerer den kraft, der skal til for at skære.

Med en amboltbeskæresaks kan du også relativt nemt klippe gammelt eller meget hårdt træ eller tykkere grene. En grensaks klipper et tilsvarende stykke træ med færre kræfter end en bypass-saks. En anden fordel er, at den kan bruges af både højre- og venstrehåndede. Bypass-sakse er altid enhåndsbetjente og er generelt lavet til højrehåndede brugere.

Brugen af bypass-sakse er en fordel, når det gælder om at klippe blødt, fibrøst og grønt afklip rent og med så få mærker som muligt.

En almindelig fordom mod amboltsakse er bekymringen for, at bladet bliver sløvt ved modlejet, den såkaldte ambolt. Det er ikke muligt med LÖWE’s amboltsakse. Klingestålets hårdhed er fire gange så høj som amboltens hårdhed. Når du klipper med originale LÖWE amboltsakse, har bladets anslag mod ambolten ingen indflydelse på bladets skarphed. Klingens skarphed påvirkes kun af skærefrekvensen og det materiale, der skal skæres.

Den perfekte reservedelsforsyning og den enkle og billige udskiftning af dele til LÖWE-sakse er også en stor fordel. Vi tilbyder det komplette udvalg af reservedele til alle LÖWE havesakse, som vi tilbyder. Den mindste skrue, fjedre, knive, modlejer og håndtag. Du kan bestille alt direkte på vores LÖWE reservedelsside til en fordelagtig pris og overskueligt.


KLASSISK SERIE

De originale LÖWE-sakse fra CLASSIC-serien er klassiske ambolt-sakse med lige eller buede blade. Et forkromet stålhus og den centrale styring af knivhåndtaget er de visuelt genkendelige træk ved den robuste CLASSIC-serie.

Det originale LÖWE-princip, der er blevet afprøvet en million gange siden 1923, et trækkende snit mod en fast base, står for det særligt lette snit og har gjort CLASSIC-saksen verdensberømt.


ØKONOMISK SERIE

De originale LÖWE-sakse fra ECONOMIC-serien er særligt kompakte og nemme at håndtere. Disse modeller er reduceret til det væsentlige og har alle de vigtige funktioner, der kræves for langvarig brug og et rent, kraftfuldt snit.


PROFESSIONEL SERIE

De originale LÖWE-sakse fra PROFESSIONAL-serien er særligt velegnede til daglig professionel brug på grund af deres overlegne teknologi.

Bladene er monteret på ydersiden af saksen med kun én møtrik. Det betyder, at bladene kan skiftes på få sekunder, uden at saksen skal skilles helt ad. Grebsbredden kan justeres trinløst og kan derfor tilpasses til din håndstørrelse. Med ambolt- og hybridsaksene forlænges levetiden for klinge og base betydeligt ved at justere håndtagets bredde.

Modellerne i PROFESSIONAL-serien fås som EASY-CUT, FAST-CUT eller POWER-CUT til hurtigt arbejde, til et let snit eller til et særligt kraftigt snit.


FAST CUT

Med en saks med lige klinge kan du arbejde hurtigt. Den lige klinge sikrer, at det materiale, der skal skæres, og det ønskede skærepunkt rammes pålideligt. Det hurtige og pålidelige møde med skærespidsen gør skærearbejdet meget effektivt.


EASY CUT

En saks med en kort og slank klinge klipper meget let, fordi det materiale, der skal klippes, er tæt på lejet, og kraftoverførslen er derfor optimeret. Desuden klemmer en tynd klinge mindre på den gren, der skal skæres. Det betyder, at der kræves endnu mindre kraft til at skære.


POWER CUT

Hybridsakse er ambolt-sakse med bypass-geometri. De kombinerer det bedste fra to verdener. Takket være den buede form på kniv og bund ligger selv afklip med stor diameter tæt på lejet og glider ikke fremad, når der klippes. Takket være denne ideelle kraftoverførsel kan selv stærke grene af hårdt træ skæres uden besvær.


Haveredskaber fra LÖWE med den bedste skæreevne til langvarig brug.

Vores anbefaling, hvis du gerne vil købe en grensaks.

Garanti for bedste pris

Hvis du finder en mere fordelagtig pris (inkl. forsendelsesomkostninger) hos en anden forhandler, vil du modtage denne originale LÖWE-artikel fra os til samme pris.

Denne garanti er gyldig i op til 14 dage efter købet. Undtaget er særlige salg fra lagerlikvidationer, insolvens og auktioner.